PROGRAM

Medgeneracijski center

Namen medgeneracijskega centra

Delavnice so namenjene vsem starostnim generacijam v Občini Prebold in izven nje. Njihov namen je prenos znanja in izkušenj, ki prispevajo k izboljšavi kakovosti življenja posameznikov  med generacijami in družbenih skupin, povezovanje, vključevanje v prostovoljstvo, krepitev fizične in mentalne aktivnosti,….

Delavnice so brezplačne.
Prijava na delavnice ni potrebna.
Vse izdelke lahko odnesete domov.


Želite svoje znanje ovrednotiti in ga deliti z nami in našimi obiskovalci?

Vljudno vabljeni v prostovoljstvo.


» Prostovoljstvo je priložnost, skozi katero pridobimo dragocene socialne veščine in izkušnje, ki nam pridejo prav, ko npr. iščemo zaposlitev. Hkrati je to priložnost za osebno rast in »vračanje« naši družbi, lokalni skupnosti in nenazadnje vračanje okolju ter naravi. Daje nam občutek  zadovoljstva, ker smo nekomu spremenili življenje. A ne smemo pozabiti, da smo ta »nekdo« mi sami, nemalokrat pa tudi naši zanamci.«


Medgeneracijski center Prebold išče prostovoljce za izvajanje učne pomoči osnovnošolcem, dijakom in študentom. Zaželene so izkušnje s tovrstnim delom, potrpežljivost, veselje do dela z otroki, poznavanje učne snovi  ter občutkom za socialno stisko. Pomoč se izvaja v prostoru medgeneracijskega centra.

mc_prebold_150.jpg
© 2021, Občina Prebold
Medgeneracijski center Prebold

Dolenja vas 53
3312 Prebold
051 344 255
vodja programa: Klavdija Jelen
ODPRTO - vsak dan po mesečnem programu

Please publish modules in offcanvas position.