PROGRAM

Medgeneracijski center

Program za mesec december 2018

POSEBNOSTI:

Ponedeljek, 3. 12. 2018

od 11.00 do 12.00: »PRIKAZ OSKRBE RAN IN POŠKODB« (Martina Povše)
Sreda, 19. 12. 2018

od 17.00 do 18.00: ZDRAVO ŽIVLJENJE SLADKORNIH BOLNIKOV« (Lekarna Cvetka)
Ponedeljek, 24. 12. 2018

od 9.00 do 10.00: »OTROŠKO USTVARJANJE«
od 10.00 do 12.00: »PEKA PECIVA ZA BOŽIČKA«

VSAK PONEDELJEK

VRTNARJENJE: vsak vrtičkar ve, koliko truda je vloženo skozi celo leto, da nam zemlja dobro obrodi in da je naše delo poplačano. Z vašimi nasveti in z željo izmenjave semen ali sadik lahko pripomoremo, da bo prav vsak imel to možnost. DOMAČE JE NAJBOLJ ZDRAVO.

ZA VSE ISKALCE ZAPOSLITVE »DELAM IN DOBRO ŽIVIM« Pisanje prošenj, iskanje prostih delovnih mest, sodelovanje s podjetji, možen obisk v podjetju… vse kar vam lahko pripomore k lažji odločitvi in cilju do želene službe.

VSAKO SREDO

UČNA POMOČ je namenjena vsem osnovnošolcem, dijakom in študentom. Malokdo si lahko v današnjem času privošči plačevanje učne pomoči, zato poskušamo razbremeniti starše in vzpodbuditi učence, da če VEČ ZNAJO VEČ VELJAJO (prijava na T: 051 344 255 Klavdija Jelen zaradi lažjega dela).
Na UČNI POMOČI OSNOVE RAČUNALNIŠTVA želimo vsem nuditi znanje iz področja moderne tehnologije, saj je ključnega pomena, kako plačevati položnice, ogled FB strani, delo v Wordu…

VSAK ČETRTEK v Aninem domu

KUHARSKA DELAVNICA je namenjena pripravi enostavnih jedi kot tudi peciva, kruha in potic. Med samim delom in peko dobrot poteka menjava receptov in izkušenj, tako, da res DIŠI PO DOMAČEM. Vse dobrote pa lahko potem še poskusite.

VSAKO SOBOTO


DELAVNICA ŠIVANJA: na tej delavnici bomo prikazali popravilo oblačil, menjava zadrge, krajšanje hlač, šivanje gumbov, kako izdelati preproste izdelke in kako do enostavnih krojev. Na voljo je trenutno en šivalni stroj. S sabo lahko prinesete svojega, kot tudi škarje in ostale materiale za lažje delo.
ROČNE SPRETNOSTI je bolj razširjena delavnica, kjer se naučimo reciklirati kot tudi izdelovati različne izdelke iz narave oz. različnih materialov, ki so nam na voljo kar doma. Prav tako bomo pletli, šivali in kvačkali. S sabo prinesete samo kar želite in svoj čas.

Delavnice so namenjene vsem starostnim generacijam v Občini Prebold in izven nje. Njihov namen je prenos znanja in izkušenj, ki prispevajo k izboljšavi kakovosti življenja posameznikov med generacijami in družbenih skupin, povezovanje, vključevanje v prostovoljstvo, krepitev fizične in mentalne aktivnosti…

Delavnice so brezplačne.

Prijava na delavnice ni potrebna, razen za učno pomoč na
T: 051 344 255 (Klavdija Jelen).
Delavnice se izvajajo v prostorih centra.
Vse izdelke lahko odnesete domov.

mc_prebold_150.jpg
© 2021, Občina Prebold
Medgeneracijski center Prebold

Dolenja vas 53
3312 Prebold
051 344 255
vodja programa: Klavdija Jelen
ODPRTO - vsak dan po mesečnem programu

Please publish modules in offcanvas position.